U bent hier: Home » Mees Camper Center » Camper Modellen » Opel » Opel Vivaro Cityvan

Wauters vs. Waes maakt gebruik van een door Mees aangepaste Fiat 500L

Op maandagavond 10 maart keken massaal veel Vlamingen naar de spannende voorlaatste aflevering van Wauters vs. Waes. In deze aflevering kregen Tom Waes en Koen Wauters van Evy Gruyaert een speciale broek die ze een hele week moeten aanhouden. Deze broek zorgt ervoor dat ze hun benen niet kunnen bewegen, dus de opdracht was duidelijk, ze moeten een hele week leven als iemand met een fysieke berperking. Ook autorijden is dan niet meer evident, daarom kregen ze een auto ter beschikking die was a...

Opel Vivaro Cityvan

De Opel Vivaro Cityvan is de perfecte wagen voor dagelijks gebruik met een standaardbed van 136x205 cm en een lange smalle wandkast. De wandkast heeft een ingebouwde keuken met compressor koelkast, kookvuur met gaspatronen, spoelbak, 13 lt proper en 13 lt vuil water.

De Cityvan heeft vijf comfortabele zitplaatsen met driepuntsgordels. De achterbank is gemonteerd op rails en kan je naar voor en naar achter schuiven. Zij kan ook gedemonteerd worden. Zo krijg je een enorme laadruimte.

De voorste stoelen zijn draaibaar en op de keuken is er een opklaptafel voorzien.

Optioneel kan je een schuiflade bestellen onder de slaapbank, of je kan de ruimte open laten om lange ladingen zoals bv. surfplanken mee te nemen. Andere opties zijn een 15 A lader, een derde batterij met een 25 A lader, een safe, een standkachel op diesel, bustenten, een douchetent, een omnistore luifel, zonnepanelen, ...

De Opel Vivaro Cityvan is verkrijgbaar met het standaard dak, een klein pop up dakje in het midden van de auto, een hefdak met bed of een vast hoogdak.
Contacteer ons en ontvang een vrijblijvende offerte!